SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
iPad ja sen käyttäminen
September 17th, 2020 by Roger

iPad on keksitty helpottamaan huomattavasti arkeamme. iPadissa yhdistyy puhelimen helppous ja nopeus, sekä tietokoneen monikäyttöisyys ja suurempi näyttö. Tuntuuko pankkiasioiden hoitaminen puhelimella hankalalta, kun joutuu tihrustamaan pieneltä näytöltä? Onko hankalaa katsoa videoita suoratoistopalveluista kaverin kanssa? Tuntuuko hölmöltä näyttää ulkomaanmatkojen kuvia puhelimelta? Onko turhauttavaa ottaa puhelimella valokuvia, kun on hankala nähdä, mistä kuvaa oikein on ottamassa? iPadilla nämä kaikki asiat sujuvat paljon helpommin, jopa ilman silmälaseja.

Mitä kaikkea iPadista löytyy?

iPadista löytyy oikeastaan ihan kaikki, mitä voit vain kuvitella. iPadin mallista riippuen kamerat alkavat olla jo ammattilaistason kameroita. Lähes samaa tasoa, mitä uusimmissa ja kehittyneimmissä iPhoneissakin on. Kuvien ja videoiden muokkaus onnistuu ja tilaa on enemmän erilaisille sovelluksille. Pelien pelaaminen on mukavampaa niin aikuisten, kuin lastenkin mielestä paremman suorituskyvyn ansiosta. Jos haluaa helpottaa arkeaan iPadin kanssa vielä enemmän, kannattaa suunnata iphonetalo.fi -sivustolle. Sivustolta löytyy erilaisia lisälaitteita, joista annamme seuraavaksi muutaman vinkin.

iPadin lisälaitteet

iPadiin on kehitelty monia käyttöä helpottavia laitteita. Esimerkiksi musiikin ystävälle ehdottoman tärkeät ovat langattomat Airpods-kuulokkeet. Kuulokkeet toimivat myös junassa tai muussa kulkuneuvossa pelejä pelatessa, sekä autolla ajaessa handsfreenä. Toinen iPadin käyttöä helpottava lisälaite on näppäimistö. Jos tulee tehtyä paljon esimerkiksi töitä, tai muita kirjoitushommia, on laitteeseen liitettävä näppäimistö huomattavasti ergonomisempi käyttää. Näppäimistö toimii myös laitteen suojana, kun laitetta kuljetetaan laukussa. Applen sivuilta voi katsoa millainen näppäimistömalli olisi omaan laitteeseen sopivin.


SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa